Om A/B Aurikelgaarden

A/B Aurikelgaarden blev stiftet i 1999. Foreningen består af 57 andelslejligheder.

Herudover står foreningen for udlejning af 2 butikslejemål, 3 kælderlejemål, 3 depotrum, 2 garager og 1 carport.

Ejendommen

Ejendommen blev bygget i 1934 og består af 2 bygninger på hver 5 etager samt en mellembygning på 1 etage. Der er kælder under alle bygninger, hvor der er indrettet pulterrum til beboerne, kontor for bestyrelsen, værksted, fyrrum samt fælles vaskeri.

Ifølge BBR-meddelelsen indeholder ejendommen i alt 4.068 m² boligareal og 535 m² erhvervsareal.

Ejendommens matr. nr. er 30 c og 30 cs, Frederiksberg

Ejendommen var i perioden frem til stiftelsen af foreningen ejet af flere forskellige ejere, herunder bl.a. Tryg, Privatbanken/Unibank og PFA.

Området

Ejendommen er beliggende i Frederiksberg Kommune lige på grænsen til Valby.

Søndermarken er vores genbo, med skønne stier, græsarealer og naturlegepladser. Ligeledes ligger både Frederiksberg Have samt Zoologisk Have en kort gåtur herfra.

Buslinje 4A går lige udenfor døren og der er gåafstand til mange andre buslinjer og S-toget ved Valby Station. Med buslinje 4A er der kun 3 stop til Fasanvej Metrostation, der i løbet af 7 - 8 minutter kører dig ind til Nørreport Station og Kongens Nytorv.

Ud over Lidl og REMA1000, der ligger blot 100 meter fra ejendommen, er der utallige indkøbsmuligheder i Spinderriet samt alle Valby Langgades specialbutikker, hyggelige caféer og restauranter.

Lejlighederne

Lejlighederne i vores ejendom er meget forskellige. Vi har lejligheder på 41 – 99 m², indeholdende 1 – 4 værelser. Stort set alle lejligheder har adgang til altan med udsigt til enten Søndermarken, ejendommens grønne gårdmiljø eller villahaverne ned mod Nordens Plads.

Langt hovedparten af lejlighederne har fået foretaget særmoderniseringer og er således udstyret med moderne køkkener og badeværelser.

Øvrige oplysninger

Ejendommen byder på et skønt grønt gårdmiljø med blomster, buske og træer. Der er legepladsområde for børn og gode muligheder for at sidde i fred og ro og hygge sig i én af de 3 små grønne oaser hvor der er borde og bænke.

Foruden førnævnte fælles vaskeri, der er udstyret med 2 store vaskemaskiner, tørretumbler, centrifuge og strygerulle, har alle beboere adgang til cykelrum, barnevognsrum, stort skraldeskur med fokus på affaldssortering samt storskraldsrum.

Der er mulighed for at leje en garage, men lang ventetid må påregnes.

Der er indlagt fibernet fra Fibia i hele ejendomme samt kabling fra YouSee.

Til hver lejlighed hører et pulterrum.

Efter den 1. april 2015 er det ikke længere gratis at parkere på Frederiksberg, men man kan søge Frederiksberg kommune om en beboerlicens.

Ejendommen har i efteråret 2014 fået udskiftet samtlige udvendige døre og vinduer samt fået renoveret facaden mod Søndre Fasanvej. Herudover har vi klimasikret ejendommen ved at få installeret højvandsluk i kloaksystemet.

En sund og solid økonomi sikrer løbende vedligeholdelse af ejendommen, ligesom der er udarbejdet en 10-års vedligeholdelsesplan for den fremtidige drift. Vedligeholdelsesplanen opdateres løbende.

Siden foreningens stiftelse, har vi været forskånet for store stigninger i boligafgiften, hvilket beror på foreningens langsigtede planlægning.